SVETOVANJE PRO BONO
an image

V okviru brezplačne pravne pomoči poskušamo pomagati vsakomur, ki ima problem s svojim nepremičnim premoženjem. Vsak prvi nasvet je brezplačen. Prednost imajo socialno najšibkejši.

LEGALIZACIJA OBJEKTOV
an image

Kaj je nedovoljen objekt?

Nedovoljen objekt so nelegalen objekt, neskladen objekt in nevaren objekt.

PRAVNI AKTI
an image

Na podlagi vašega naročila vam hitro in strokovno izdelamo vse vrste pogodb (Prodajno pogodbo za prodajo zemljišča, stavbe, stanovanja,kmetijskega zemljišča, menjalne pogodbe, pogodbo o ustanovitvi stavbne pravice, Pogodbe za ustanovitev služnosti) in vse vrste drugih pravnih aktov.

Pišite nam


(domneva izdanega gradbenega in uporabnega dovoljenja po ZGO-1)
Šteje se, da imajo objekti, ki izpolnjujejo pogoje iz 197. in 198. člena ZGO-1 ali pogoje iz 124. člena Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o graditvi objektov (Uradni list RS, št. 126/07), pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje po tem zakonu, o čemer se na zahtevo stranke izda odločba.

Pogoji:

  • Da je stavba in poslovni prostori v njej zgrajena pred 31.12.1967;
  • Da je v uporabi z dnem 1.junij 2018;
  • Da se namembnost stavbe in poslovnih prostorov v njej po 31.12.1967 ni bistveno spremenila;
  • Da je  zemljišče, na katerem je zgrajen objekt, z dnem 1.6.2018 na predpisani način evidentirano v zemljiškem katastru.

 

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. Zagotavljamo vam, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali, skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.
KONTAKT

Ne veste, kako bi rešili vaš problem v zvezi z vašo nepremičnino?
Imamo rešitev za vas! Odgovorili vam bomo v 1 dnevu.


Kliknite na ikono in opišite vaš problem

Obiščite nas na naši FB strani


PRODAJNI OGLASI